Online campagnes voor merken

Voor veel verschillende consumentenmerken ontwikkelt LiveWall online campagnes, content en activaties. Variërend van volwaardige campagnes, tot content of branded content. LiveWall krijgt de mensen rondom je merk in beweging!

Neem contact op

Online campagnes

LiveWall ontwikkelt spraakmakende online campagnes. Ons creatieve team bedenkt van begint tot eind hoe we de consument betrekken en aanzetten tot actie. Door ons in-house team van designers, developers en creatievelingen schakelen wij snel en kunnen wij efficient complete campagnes realiseren op korte termijn. Binnen onze campagnes passen wij altijd de laatste innovaties zodat iedere campagne een uniek en eigen karakter heeft. Daag ons uit!

Online marketing

Consumenten worden vaak blootgesteld aan nieuwe campagnes, advertenties en promoties. Naast het bedenken en het realiseren van campagnes zijn wij gespecialiseerd in online marketing. Ons werk stopt niet bij de oplevering van een online campagne-game, lead generation platform of branded content format. We zorgen ervoor dat de campagne aan de juiste personen wordt getoond. LiveWall begeleidt het gehele traject: van oplevering van de campagne tot het bedenken en uitvoeren van de advertentiestrategie. Onze specialisten op het gebied van AdWords, Facebook-advertising en YouTube advertising passen gerichte marketing toe en zullen jouw investering vertalen naar de beste ROI.

Engagement

Het creëren van brand engagement is één van de passies van LiveWall. Met gerichte advertenties zorgen we ervoor dat de campagne bij de juiste doelgroep terecht komt. Aan de hand van verrassende games, Spotify campagnes, merk activaties, branded content, landingpagina’s en mobiele applicaties positioneren we het merk bij de consument.

Gerelateerde cases

Onze diensten