Intratuin

Zomerbloeiers

Social campagne

Voor de campagne Zomerbloeiers heeft LiveWall inspirerende video’s geproduceerd geschikt voor Instagram, Instagram Stories, Facebook en YouTube.

Zomerbloeiers
Het doel van de campagne is om de bloeiende buitenplanten in het zonnetje te zetten. Met de campagne wil Intratuin inspireren om de ouderwetse bloembak van buiten te vervangen door een speelse creatie. Uiteindelijk zijn er vier inspirerende en speelse social posts gecreëerd,  met ieder varianten die afgestemd zijn per type kanaal.

Social content
De social posts zijn opgezet als sliders, waarbij je moet tappen om je balkon, terras of muur op te fleuren. De vier posts gaan over bloembakken, muurplanten, bloempotten en hangende planten.
Iedere post heeft een actie op de eerste slide om mee te beginnen . Zo kun je je terras laten stralen, een kleurexplosie toevoegen aan je terras, kleur geven aan je muur en de bloemetjes buiten zetten. Na het tappen volgt bij iedere post een informatieve slide waarbij ingezoomd wordt op het type planten dat gebruikt is.  Er wordt afgesloten met een call to action om je nog meer te laten inspireren op de website van Intratuin.

Bekijk ook..