GOCA

Race naar de autokeuring

Keurig op tijd naar de keuring

Om de applicatie 'Mijn autokeuring' te lanceren heeft LiveWall een heuse digitale activatie voor op het autosalon in Brussel ontwikkeld. Met hun eigen smartphones kunnen bezoekers een racegame spelen. Na enkele toertjes op het circuit, moet de auto naar binnen voor inspectie. Wie als eerste in de autokeuring binnenrijdt, is de winnaar!

Game
De game brengt het kind in jou naar boven. Met de eigen smartphone als afstandsbediening wordt er gespeeld. Nadat er twee spelers ingelogd zijn, barst de strijd naar de autokeuring helemaal los. Als kers op de taart komt er op het einde van het spel een call to action om de nieuwe applicatie 'Mijn Autokeuring' te downloaden.

GOCA
GOCA behartigt de belangen van zijn leden en wil een betrouwbare partner zijn in het streven naar maatschappelijk verantwoorde mobiliteit en verkeersveiligheid. Als onafhankelijk platform draagt GOCA bij tot netwerkvorming, expertise-ontwikkeling, gegevensuitwisseling en opleidingen voor de autokeuring- en rijbewijssector.

Autosalon 
Het autosalon is een jaarlijks evenement waar vrijwel alle auto- en motormerken actief in de Belgische markt aanwezig  zijn. Zij stallen hier hun nieuwste producten uit. Het is elk jaar opnieuw dé afspraak van het jaar voor elke journalist en liefhebber van auto’s, bromfietsen, scooters en motoren.

Bekijk ook..