HelloFresh

HR video content

Come join us at HelloFresh

Om de interesse in HelloFresh als werkgever te vergroten en werkzoekenden enthousiasmeren, heeft LiveWall drie aansprekende video’s geproduceerd voor iedere afdeling binnen HelloFresh.

Recruitment video’s
LiveWall heeft drie video’s gerealiseerd voor HelloFresh voor de afdeling office, customer care en transport om zo potentiële werknemers aan te sporen bij HelloFresh te komen werken. 

De video’s zijn opgebouwd uit shots van de stad Amsterdam, van het HelloFresh hoofdkantoor en van interviews met teamleden. Zij beantwoorden vragen zoals ‘Hoe omschrijf je de cultuur?’, ‘Wat vind je leuk aan je werk?’ en ‘Waarom moet je bij HelloFresh komen werken?’. Ook zien we de CEO Benelux aan het woord. In de video mag natuurlijk een call-to-action niet ontbreken. Alle video’s zijn dan ook van tekstuele en visuele motion graphics voorzien.

Uiteindelijk worden er meerdere versies van de video’s opgeleverd, van korte snippet tot lange edit. Zo kunnen de video’s ingezet worden voor meerdere kanalen zoals social media, website en eigen marketing middelen.

HelloFresh
HelloFresh levert maaltijdboxen aan huis gevuld met ingrediënten die je kunt gebruiken voor jouw avondmaaltijden. Een simpel, snel en makkelijk systeem waarbij je huisgemaakte maaltijden klaarmaakt, zonder gedoe.

Bekijk ook..