LINDA

Rokjesdag

Livestream pagina met winactie

Is het al Rokjesdag? Dat is de vraag die LINDA en Etos met de, door LiveWall ontwikkelde, livestreampagina hopen te beantwoorden.

Livestream en stemmen
Op Rokjesdag wil Etos een online kortingscode beschikbaar maken voor haar webshop. Maar hoe bepaal je wanneer het Rokjesdag is? Dat wordt in deze campagne overgelaten aan de bezoekers van de campagnepagina.
Op een livestream is te zien wat er op dit moment gaande is op de Grote Markt in Groningen. Daarnaast worden ook de huidige temperatuur en weersomstandigheden op de stream weergeven. Is het zonnig en warm? Grote kans dat bezoekers dan gebruikmaken van de stemoptie en aangeven dat het naar hun mening Rokjesdag is.

Naast de kortingscode op Rokjesdag, geeft Etos iedere dag tijdens de campagne prijzen weg door middel van verschillende winacties op de pagina.

Advertorial
Onder de livestream is een door Etos gesponsorde advertorial van LINDA.nl te vinden. In deze advertorial worden producten aangeraden om je benen zomerklaar te maken. Gedurende de campagne wordt de afbeelding in de advertorial gewisseld naar de volgende stap van het stappenplan.

Bekijk ook..