House of Sports

Qurrent registratie app

Registratie app met online raffle

In samenwerking met House of Sports ontwikkelde LiveWall een registratie app voor Qurrent. De app is tijdens de open dag van Feyenoord (2018) ingezet om contactgegevens van potentiële Groen Legioen leden te verzamelen.

Registratie
De registratie app was bedoeld om opt-ins voor Feyenoord/Qurrent nieuwsbrieven te verzamelen. Aanvullend konden geïnteresseerde aangeven of zei (eenmalig), telefonisch door Qurrent, over de voordelen van het Groen Legioen benaderd mochten worden.

Promotiestand
De registratie app is promoot door een enthousiast activatieteam van 4 personen. Het activatieteam was onderdeel van een promotiestand, welke volledig in het thema van Qurrent was opgemaakt. In de promotiestand waren 2 foto activaties gebouwd. Met de registratie app zijn wachten fans getarget, zodat het activatieteam fans rustig over de voordelen van het Groen Legioen kon vertellen.

Ter activatie van de registratie app heeft LiveWall een online raffle ontwikkeld. Elke 10 minuten werd met de online raffle, uit alle registraties, een (random) winnaar geloot. Winnaars wonnen het nieuwste thuistenue van Feyenoord. Prijzen werden gepresenteerd en uitgereikt door voormalig (538) radio dj Barry Paf.

Bekijk ook..