Mobile Marketing

Mobile Marketing

Mobile Marketing is in opkomst. Op dit moment vindt meer dan 60% van het online verkeer plaats via een mobiel toestel. Daar moet natuurlijk ook op ingespeeld worden binnen je marketingplan. Hier luidt: mobile first!

Neem contact op

Mobile first advertising

LiveWall zet met haar advertenties in op de mobiele markt. Met mobile first-advertising zetten wij als creatief digitaal bureau de standaard voor de benadering van de doelgroep. Wanneer we content creëren, worden de verhoudingen van mobiele toestellen in acht genomen. Denk hierbij aan de verticale video's van je Instagram Stories. Daarnaast besteden we binnen het marketingplan ook de nodige tijd aan het mobiel adaptive maken van de landingspagina, kanalen en homepage.

SEO marketing

SEO is belangrijk binnen marketing, het bepaalt immers hoe vindbaar jouw campagne, website of product is. Voor mobile marketing komt hier nog een extra dimensie bij kijken: de mobile accessebility score. Bij LiveWall kunnen we met onze in-house developers ondersteuning of volledige ontwikkeling bieden bij het mobiel klaar maken van je website, video's en campagnes. Hierdoor zullen de zoekmachines hun mobiele gebruikers eerder naar jouw pagina's doorverwijzen dan naar die van de concurrent.

Gerelateerde cases

Onze diensten