ZOOM

Diverse product pages

Kieskeurig campagne

Zoom is een platform voor fotografen. In het magazine en op het online platform kun je reviews, achtergrondinformatie, foto's en andere content terugvinden. In samenwerking met Zoom heeft LiveWall meerdere actiepagina's gemaakt voor verschillende merken zoals Sigma, Tamron, Case logic en Panasonic.

Sigma
Als ontwikkelaar van camera-objectieven, is het publiek van ZOOM een uitermate geschikte doelgroep voor Sigma. Om de nieuwste objectieven te promoten, krijgen bezoekers op deze pagina een overzicht van de objectieven en een collectie met mooie foto's die daarmee zijn geschoten. Zo wordt het merk Sigma verder op de kaart gezet. Bovendien krijgen ze als aanvulling hierop ook een plek in het magazine van ZOOM.

Panasonic
Dit bedrijf staat bekend om zijn hoge kwaliteit electronica. Zo hebben ze naast televisies ook een groot assortiment aan foto- en video camera's. Ter promotie van het merk, ontwikkelde LiveWall een landingspage binnen het ZOOM platform. Hierop is informatie te vinden over fotowedstrijden en tips van professionals.

Case Logic
Voor Case Logic, een producent van camera-tassen, ontwikkelde LiveWall een ad-slider. 

Bekijk ook..