User generated content

User generated content

LiveWall gelooft dat er geen sterkere manier van marketing is dan je klant zelf de boodschap te laten delen: user generated content. LiveWall is sinds dag één sterk in het stimuleren en opzetten van deze content. Dat doen we met onze eigen tools, maar ook met creatieve campagnes. 

Neem contact op

LiveWall

LiveWall komt voort uit de LiveWall tool. Met deze tool worden alle mentions over een evenement of merk op social media opgehaald en direct op schermen getoond. Zo onstaat er een actieve interactie met het publiek op een evenement, op de werkvloer of binnen elke andere willekeurige omgeving. Wanneer het zichtbaar is dat mensen content posten, is de verleiding om mee te doen groot. Bekijk meer

VideoMixxer

De VideoMixxer is een standalone app of plugin voor in apps, waarmee het mogelijk is om zelf een video samen te stellen. Je gebruikt je eigen videobeelden die vervolgens  worden gecombineerd met de videobeelden uit de library van het merk waarvoor de VideoMixxer wordt ingezet. Zo maak je in no-time eigenhandig een professionele video.

Gerelateerde cases

Onze diensten