Digitale TV-campagnes en Apps

LiveWall bedenkt en ontwikkelt campagnes en apps rondom televisie-formats. Van een second screen-toepassing waarmee je live meepraat tijdens het programma, tot branded content formats, programmawebsites of een contentapp. Met onze ruime ervaring kennen we de markt als geen ander! 

Neem contact op

Apps

In aanvulling op het televisie-format ontwikkelden we verschillende apps. Van de second screen-app voor de Gezondheidstest, tot de content-app voor Voetbal Inside en de mobiele game voor Goede Tijden Slechte Tijden. LiveWall weet hoe we de maximale engagement kunnen bereiken samen met de live, of niet-live televisie-kijker. 

Second Screen

Met een second screen doen gebruikers live mee met de uitzending. De content die op TV verschijnt, wordt ook direct getoond op de smartphone. LiveWall biedt verschillende, complete second screen-toepassingen: voor bijvoorbeeld Voetbal Inside, De Gezondheidstest, De Bijbelquiz, The Big Music Quiz en veel anderen. LiveWall biedt de expertise om zowel het technische als het conceptuele stuk op te zetten voor grote aantallen gebruikers. 

Branded Content

Bij branded content worden merken op een mooie en creatieve manier geïntegreerd in de content. LiveWall gelooft in een combinatie van creativiteit en techniek om een unieke branded content-ervaring op te zetten. Dat kan van een eenvoudige campagnepagina zijn, tot een volledige integratie in de storyline, zoals we bijvoorbeeld voor WE en LIDL in de GTST Meerdijk-app deden.

Gerelateerde cases

Onze diensten