Online travel marketing

Met grote ideeën en creativiteit werken we aan online travel marketingcampagnes, met meetbare resultaten. We maken gebruik van de beste kanalen, voor elk merk en met elke doelstelling. LiveWall is al jaren actief in de wereld van reizen en travel. Zo zetten we voor KLM tientallen verschillende campagnetypes op, ter promotie van vluchten, reizen of diensten. Denk ook aan videocontent voor bijvoorbeeld Natuurhuisje.nl, Hyundai of Travelbird, en campagnes voor onder andere National Geographic.  Onze kracht ligt in een goede strategie, gecombineerd met creativiteit en natuurlijk goede marktkennis.

Neem contact op

Campagnes

Met ons creatieve team produceren we spraakmakende en innovatieve online campagnes. Vanuit een doelstelling (of dat nu ticketverkoop, verkoop van reizen, bestemmingsmarketing of brand-awareness is) bepalen we samen de strategie. Daarbij sturen we in-house alle kanalen aan en ontwikkelen de materialen: van advertising tot conversie.  

Tooling

Niet alleen ontwikkelen we de campagnes zelf, ook zijn we sterk in de achterliggende tooling voor het opzetten van de online marketing. Zo is het bij travelmarketing van belang om rekening te houden met beschikbaarheden, data en de actuele prijs. Voor KLM zetten we zo bijvoorbeeld de campaign designer op, waarin alle online kanalen (zoals display, social, landing page, SEA etc.) gemanaged kunnen worden, maar wel met actuele prijzen en bestemmingsvisuals.

Content

Van spraakmakende bestemmingsvideo’s tot campagnevisuals voor social media en display ads. Ons in-house contentteam helpt je met elk type content ter promotie van een bestemming, reis, vlucht of ticket. Variërend van eenvoudige visuals voor KLM tot bijvoorbeeld een volledige commercial voor Natuurhuisje.nl

Gerelateerde cases

Onze diensten