Spotify campagnes

Spotify campagnes

In de afgelopen jaren is de streamingdienst Spotify enorm gegroeid. Inmiddels heeft het circa 24 miljoen gebruikers. Een onwijs interessante plek dus om te adverteren. Daarom ontwikkelen wij de zogenaamde take-over campagnes. Deze banner campagnes worden over de gehele pagina "ontdekken" weergegeven. Daarnaast zijn er staande en liggende banners die ingezet kunnen worden. 

Neem contact op

Spotify marketing

Spotify is de grootste online muziekdienst welke persoonlijk verantwoordelijk is geweest voor de grote doorbraak van muziek streamen. Meer dan 170 miljoen gebruikers bezoeken het platform, waarvan meer dan 6 miljoen Nederlanders. LiveWall is vanaf de beginjaren van Spotify betrokken geweest bij de ontwikkeling van Spotify campagnes, Spotify applicaties en Spotify creatives.

Creatieve banners en display ads ontwikkeling

Via banners en display ads verzorgen wij voor platenmaatschappijen, merken en marketingbureaus naamsbekendheid en traffic naar websites. Wij ontwikkelen creatives die verrassen en naadloos bij de doelgroep passen, terwijl wij de doelstellingen, strategie en budget van een merk waarborgen. Wanneer de doelstellingen van de campagne meerledig zijn, wordt een combinatie van creatives ontwikkeld zoals Homepage Takeovers, Spotify leaderboards, Spotify overlays, Spotify video Takeovers of Sponsored playlists. 

Interactieve en activerende campagnes

LiveWall heeft dankzij haar in-house design- en developmentteam de mogelijkheid om te blijven innoveren binnen Spotify. Wij ontwikkelen landingpagina’s, Spotify games, microsites en promotiecampagnes voor merken op maat. Samen kijken we naar de doelstellingen en samen brengen we de campagne tot een succes!   

Gerelateerde cases

Onze diensten