Digital Sportmarketing

Sport verbindt en verbroedert! Niet alleen op en rondom sportvelden, maar ook daarbuiten. Sport beleef je namelijk niet alleen door actief bezig te zijn, maar ook door het te ervaren vanaf afstand, met andere fans. Nieuwe technieken brengen fans nog dichter bij de sport(ers). De toekomst van sportconsumptie verandert door interactieve games, contentcreatie en digitale sportplatforms.

Neem contact op

Sport Engagement

LiveWall assisteert en adviseert sportclubs, organisaties en sponsoren met een team van creatieve specialisten, om de beleving van de (digitale) sportfan optimaal te benutten. Hiervoor creëert LiveWall crossmediale campagnes en producties om fans ook buiten de sportcomplexen méér te betrekken. Fan-engagement en innovatieve fan-experiences staan hierin centraal.

In-stadium Gaming

Met behulp van interactieve games verbreedt LiveWall fan-engagement in en rondom stadions. Met Fan of the Match, een mobiele in-stadium quiztool, speelt LiveWall handig in op pre-match, match en post-match contactmomenten. De aandacht van fans blijft gefocust op de sport, zonder dat de sportbeleving vertroebelt door allerlei irrelevante randzaken. In-stadium games bieden ook ruimte voor nieuwe sportmarketing- en sponsormodules.

Dataverrijking

Naast het verbeteren van de fan engagement, zorgen interactieve games ook voor dataverrijking. Nieuwe technieken maken het mogelijk om, op basis van data, fans persoonlijk te benaderen. Met gepersonaliseerde video’s spreekt LiveWall  een volledige fanbase op individueel niveau aan. Dergelijke personal marketing-initiatieven hebben een zeer positieve uitwerking op de loyaliteit van fans.

Digitale Platforms

Sportbeleving richt zich steeds meer op de total experience, met 24/7 & 360° view. LiveWall ontwikkelt digitale platforms om sportcontent direct aan fans te presenteren. Met loyaliteitsprogramma’s en innovatieve integraties, zoals een Videomixxer, wil LiveWall de consumptie binnen de eigen platformen te vergroten. Dit zorgt voor meer commitment en fully engaged fans, waardoor er diepere partnerships ontstaan.

Gerelateerde cases

Onze diensten