Social media advertising

Social media advertising

LiveWall zet verschillende strategieën uit op het gebied van online social media advertising. Denk hierbij aan social media marketing, advertenties en monitoring. 

Neem contact op

Facebook

Facebook is het grootste social media platform, maar ook een contentplatform waar je u tegen zegt. De laatste jaren is Facebook een steeds grotere rol gaan spelen als contentverstrekker en daar valt met advertenties handig op in te spelen. De mogelijkheid tot secure targeting en de inzichten die de ingebouwde analyse tools (voor nauwkeurige social media monitoring) met zich meebrengen, biedt Facebook de ultieme mogelijkheid om de ROI zo hoog mogelijk uit te laten vallen.

Instagram

Instagram biedt als relatief jong platform, samen met haar nieuwe zus Instagram TV, de mogelijkheid om de doelgroep van tieners en millennials te bereiken. Door de verticale- en full-screen focus geeft Instagram een boost aan de naamsbekendheid en sfeer van jouw brand. Dit is onmisbaar in de social media marketing- en advertentie-mix.

YouTube

Niet alleen is YouTube de op één na grooste zoekmachine, Youtube is ook een social media platform an sich. Door de mogelijkheid van comments, abbonnementen en live-uitzendingen, biedt YouTube de mogelijkheid om jouw publiek zo gericht mogelijk te bereiken. Onze experts op het gebied van marketing en contentcreatie kunnen een advertentieplan op maat maken. Het kan hierbij gaan om videocontent, pre-rolls of bijvoorbeeld een complete productie van een aftermovie.

Gerelateerde cases

Onze diensten