Smartwatch app

Smartwatch app

De smartwatch bestaat al sinds 2011, maar maakte een explosieve groei door in 2014 en deze trend zet zich door. Er komen steeds meer aanbieders van smartwatches en de vraag naar smartwatch applicaties neemt toe. LiveWall ondersteunt bij smartwatch development en smartwatch applicaties. Ook voor jou kunnen we een unieke en hoogwaardige smartwatch app ontwikkelen!

Neem contact op

Android watch & iWatch

LiveWall heeft zich verdiept in het ontwikkelen van smartwatch applicaties. Onze smartwatch developers hebben zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van smartwatch applicaties voor Android Watch & iWatch. Zo blijven we vooroplopen als het aankomt op de nieuwste technologieën.

LiveWall ontwikkelt innovatieve apps, concepten en online innovaties voor vooraanstaande merken in allerlei branches over de hele wereld. Dit geldt ook voor jouw smartwatch applicatie, die we geheel op maat kunnen maken. Door onze ruime ervaring kunnen we jouw idee voor een smartwatch app omzetten in een mooi en professioneel eindresultaat.

Watchfaces

Naast de ontwikkling van smartwatch apps is LiveWall ook bekend met de ontwikkeling van watch faces. Een watch face is de layout van de klok op de smartwatch. Met de ontwikkeling van een watch face kan de smartwatch worden voorzien van een branded klok (of meerdere klokken). Een goed voorbeeld is de KLM Smartwatchfaces

Gerelateerde cases

Onze diensten