Tilburg

Online marketing in Tilburg

Vanuit Tilburg werkt LiveWall aan spraakmakende online campagnes, tools en concepten. Dat doen we met een team van meer dan 50 enthousiaste online helden. We werken voor vooraanstaande merken zoalsonline campagnes, KLM, Coca Cola, Achmea en Red Bull, maar ook voor veel Tilburgse mede-ondernemers zoals de Gemeente Tilburg, Citymarketing Tilburg, het BAT, Midpoint Brabant, Achmea Bank, Interpolis, Sportbedrijf Tilburg, etc.  

Neem contact op

Website en App-ontwikkeling

Met een team van in-house developers ontwikkelen we state-of-the-art websites en apps. Dat doen we met de laatste technieken én met het oog op functioneel- en interface design. We denken dan ook graag vanaf het begin mee om van je app een doorslaand succes te maken!

Online marketing en campagnes

LiveWall bedenkt en ontwikkelt online campagnes. Dat doen we voor vooraanstaande merken, maar ook lokaal, in Tilburg. Vaak starten we met een verfrissend concept. Daarop volgt een designfase waarin de campagnematerialen worden opgemaakt. De uiteindelijke uitvoering van de campagnewebsite voeren we ook intern uit. Ons team stelt daarbij de advertising-strategie op om publiek naar de site te trekken. 

Content

LiveWall heeft een eigen, grote contentafdeling. Hier maken we moderne, online content in de vorm van video, visuals en tekst. We komen uit de online wereld en zijn dan ook gewend om snelle, snappy content te maken in een creatieve vorm. Daag ons vooral uit!

Gerelateerde cases

Onze diensten