Music

LiveWall is al jarenlang thuis in de wereld van muziek. Zo ontwikkelen we volledige campagnes voor merken, voor bijvoorbeeld HBO, KPN en Hyundai. Maar ook promotie voor een artiest of playlist in elke denkbare, creatieve, online vorm. We denken graag met je mee!

Neem contact op

Music campaigns

Een online campagne waarin muziek of een artiest de hoofdrol speelt: dan ben je bij ons aan het goede adres. Met online campagnes proberen we een merk te verbinden aan muziek, of juist om een campagne ter promotie van een artiest, playlist of release te realiseren. Dat kan met alle mogelijke middelen. Van een campagne-website, tot advertising, content of een out-of-the-box interactief concept.

Spotify powered

Spotify biedt een krachtig platform waarop campagnes en muziek samenkomen. We werken veel met de Spotify data API waarmee je gebruik maakt van informatie over de meer dan  40 miljoen tracks, of de persoonlijke voorkeuren van de gebruiker. LiveWall werkt onder andere samen met Spotify in campagnes en tools voor merken, maar ook met de major labels aan campagnes op Spotify.

Content

Spraakmakende videoformats, succesvolle advertenties, band pages, sessies van artiesten en promo’s, ons team van contentspecialisten helpt met al deze content. We hebben een in-house team met designers, video-editors en strategen, helemaal thuis in de wereld van music & entertainment.

Events

Niet alleen in de online omgeving zijn we actief, nog liever combineren we online met events of fysieke locaties. Denk dan bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om nummers aan te vragen met 20000 mensen voor KPN op de Coolste Baan van Nederland, een interactieve jukebox voor Coca Cola, of de social media interactie in beeld brengen voor Tomorrowland.

Gerelateerde cases

Onze diensten