Instagram Campagnes

Instagram Campagnes

Een Instagram-campagne starten? LiveWall is een ervaren ontwikkelaar van Instagram-campagnes op maat. Instagram is één van de snelst groeiende social media platforms met maar liefst 150 miljoen actieve gebruikers.

Neem contact op

Instagram account take-over

LiveWall heeft haar eigen specialisten op het gebied van social media marketing. In goed overleg maken we, samen met de opdrachtgever, een plan voor een heuse Instagram take-over. In samenwerking met (lokale) influencers, met contentkalenders en een persoonlijke strategie. Op deze manier geef je jouw brand een boost met de kracht van de persoonlijke touch.

Instagram marketing

Naast een nieuw platform om beeld te delen, biedt Instagram ook interessante opties om de marketing in een nieuw jasje te plaatsen. Instagram Stories is één van de weinige plaatsen waar je met een beeldadvertentie direct 100% van het scherm van een potentiele klant vult. Wanneer de content van de advertentie aansluit op de interesses van de gebruiker, zal hij of zij met alle plezier je bericht bekijken. Met gerichte targeting en de mogelijkheid van eigen content-creatie op maat, kunnen we ervoor zorgen dat jouw brand voor jouw doelgroep niet meer te missen is op Instagram.

Instagram Storytelling

Instagram is hét verhaal om storytelling door te voeren, vooral voor een jongere doelgroep. De mix van tekst, tags, emoji's, video en foto biedt een compleet pakket voor de mooiste verhalen. Voor Comité 4 en 5 Mei en de Gemeente Tilburg verzorgden we bijvoorbeeld een maand lang een verhaal van een tiener in de Tweede Wereldoorlog in Tilburg. Een mix van waargebeurde verhalen en historische feiten met archiefmateriaal en video. 

Gerelateerde cases

Onze diensten