Games

Branded game ontwikkeling

LiveWall ontwikkelt online en mobile games ter promotie van merken. Daarbij kun je denken aan skillgames, een platformgame of een game die draait om storytelling. We ontwikkelen alles in-house en volledig zelf. Of dat nu een 2D-game is, een story-based game of een 3D-game. Samen met jou kijken we naar de meerwaarde voor jouw merk en hoe dit merk terug kan komen op een speelse, toegankelijke manier. 

Neem contact op

Story-based games

LiveWall ontwikkelde verschillende games die op storytelling gebaseerd zijn. Een goed voorbeeld hiervan is de GTST Meerdijk app. Binnen meer dan 4000 levels spelen mensen steeds stukjes van de verhaallijn vrij en weten zo direct meer dan de soap-kijker. 

Skill games

Niets is zo verslavend als een skill game. In een eenvoudig format blijf je proberen om het einddoel te halen, op die manier genereer je al snel veel spelers. Zo ontwikkelde LiveWall de McFlurry-game voor McDonalds, maar ook voor Jupiler de 'Get On Stage-game'. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Kanalen

Onze games zijn geschikt voor verschillende kanalen. De game kan geïntegreerd worden in een bestaande app, of LiveWall maakt de game toegankelijk via Facebook Canvas of een mobiele page. Zo profiteer je maximaal van alle individuele kanalen. 

Gerelateerde cases

Onze diensten