E-learning

E-learning apps

LiveWall is een ervaren partner in het ontwikkelen van e-learning toepassingen. Zowel binnen de educatiesector als binnen de corporate sector ontwikkelt LiveWall aantrekkelijke apps en programma's voor e-learning. Bij de laatstgenoemde leren medewerkers op een speelse manier meer over hun bedrijf. Binnen elke sector is het opleiden en scholen van medewerkers een belangrijke taak. Voorheen gebeurde dit vaak door middel van offline trainingen en cursussen. Inmiddels worden medewerkers steeds vaker opgeleid door middel van e-learning portals. 

Neem contact op

E-learning voor bedrijven

E-learning platforms bieden een ideale locatie om medewerkers te scholen en te trainen. Een e-learning platform kan sterk verschillen qua invulling. Het platform kan bijvoorbeeld gericht zijn op producteigenschappen, salestraining of kennistoetsing. LiveWall faciliteert e-learning platforms van begin tot eind. Zo ontwikkelde LiveWall e-learning applicaties (Goodyear, Dunlop & TomTom) maar ook complete e-learning portals (Unilever). LiveWall denkt graag mee over het opzetten van de beste online opleidingsmodules voor jouw bedrijf.

E-learning voor educatie

Ook binnen het onderwijs is e-learning een belangrijk onderwerp van gesprek. De manier waarop onderwijs genoten wordt, is stevig aan het veranderen. E-learning speelt hierbij een zeer voorname rol. LiveWall gelooft sterk in deze ontwikkeling binnen het onderwijs. Met het product PresentersWall stimuleert LiveWall de interactie in de collegezalen. In de komende jaren krijgt het 'flipping the classroom'-principe steeds meer gestalte. Daarom ontwikkelde LiveWall speciaal voor het onderwijs een uniek, enriched videoplatform waarbij studenten vanaf elke locatie onderwijs kunnen volgen en toegang hebben tot verdiepend lesmateriaal. Op dit moment werkt LiveWall samen met verschillende onderwijsinstellingen zoals Inholland, Erasmus University en de Universiteit van Amsterdam.

Gerelateerde cases

Onze diensten