Content marketing

Content marketing

LiveWall helpt jouw merk aan een groot en bovenal betrokken publiek door contentmarketing in te zetten. We helpen met het bedenken, creëren en distribueren van waardevolle, relevante en consistente content. En dat natuurlijk altijd op een manier die perfect past bij het merk. Wat je doel ook is, wij ontwikkelen effectieve contentmarketingstrategieën en produceren de bijbehorende content in elke mogelijke vorm.

Neem contact op

Contentmarketing

Het online medialandschap is de laatste jaren enorm veranderd. Gemiddeld unlocken we 102 keer per dag onze telefoon en benaderen we 75 keer per dag social media: een goede contentstrategie is dus onmisbaar. Maar hoe kom je in contact met klanten? Hoe weet je je doelgroep aan je merk te binden? En, nog belangrijker: hoe zet je je klanten aan tot actie? Onze contentmarketeers helpen je bij al deze vragen en staan klaar om aan de slag te gaan met een contentstrategie. Dit doen we altijd in nauwe samenwerking met de klant, want succes maak je samen.

Videoproductie

Video is hot en een cruciaal onderdeel binnen contentmarketing. Het is niet voor niets dat met name Facebook en Instagram video’s veel vaker in de spotlight zetten dan foto's of tekstuele berichten. En met YouTube, na Google, als grootste zoekmachine kunnen we er niet meer omheen: video is een essentieel onderdeel van de content- en marketingstrategie van bedrijven.

LiveWall biedt een volledig in-house team met specialisten op het gebied van productie tot art direction, graphic design, animation/motion graphics, film en edit. Met speelse technieken, creativiteit en mooie beelden, zorgen we voor de maximale beleving bij het publiek. We bedenken en produceren online video met de constante focus op innovatie. Zo creëren wij bijvoorbeeld reclamevideo, social content en volledige formats. 

Social media campagnes

Naast uitgebreide marketingcampagnes gericht op ieder kanaal, is LiveWall ook gespecialiseerd in de verwezenlijking van campagnes op social media. Facebook, Instagram, Youtube; alle kanalen komen voorbij. Hier zijn uiteenlopende strategieën mogelijk die in goed overleg geadviseerd en op maat gemaakt worden. We kunnen de focus leggen op contentcreatie, user stories of advertenties die tot in de puntjes getarget en gefinetuned zijn voor jouw doelgroep. Dus ben je op zoek naar een boost op, met en door social media? Neem dan meteen contact op en we nemen je mee in ons verhaal!

Gerelateerde cases

Onze diensten