Zeeman

Op zoek naar het nieuwe ondergoedmodel!

Voor Zeeman heeft LiveWall een website en een Facebook app ontwikkelt. 

Zeeman maakt goed ondergoed. Voor iedereen. En daarom zoeken ze ondergoedmodellen in alle soorten en maten. Mannen, vrouwen en kinderen. Van jong tot oud, van dik tot dun. Iedereen die durft, is welkom! Op deze manier hoopt Zeeman een reeks “modellen” te vinden die er 'gewoon' uitzien.

 

Website

Door het uploaden van een foto van jezelf, maken deelnemers kans om in vol ornaat in de TV spot, de folder, op de website of op de winkelposters te komen staan.

Facebook app

Niet alle fans durven in eerste instantie een foto van zichzelf in ondergoed te uploaden. Daarom kreeg men via de Facebook app een mogelijkheid om een bestaand model te kiezen, en hierop vervolgens een foto te plaatsen van je eigen hoofd. Wanneer fans tevreden waren met het resultaat kregen ze de mogelijkheid dit te delen. Hierna verscheen er een bedank-pagina waarop er gewezen werd op de activatie op de website.

 

Om de activatie op de website zo goed mogelijk te promoten, werd er dus gebruik gemaakt van een interactieve en unieke Facebook App. Deze combinatie zorgt voor meer engagement, en is daarom een stuk effectiever dan “slechts” een advertentie. 

Bekijk ook..