VYTAL

VYTAL food app

Innovatieve voedingsapp en platform

Voor de Nederlandse startup VYTAL ontwikkelde LiveWall een zeer complete food app en platform. De app stelt op basis van een algoritme automatisch je ideale voedingsschema samen zodat je op een leuke (en lekkere) manier je gewichtsdoel bereikt!

Compleet voedingsplaform
Het VYTAL voedingsplatform bestaat uit mobiele apps voor iOS en Android, een coaching-module in webomgeving, een CMS voor onder andere receptenbeheer én een publieke website. 

Het platform biedt geautomatiseerde persoonlijke voedingsadviezen aan in de vorm van een app. Daarnaast is er voor coaches een aparte module in webomgeving, om gebruikers van de app te kunnen begeleiden. Deze biedt professionals alle tools die nodig zijn voor een optimale klantbegeleiding op het gebied van voeding en gedrag.

App
Elke dag stelt de app een voorgeprogrammeerd persoonlijk menu voor, gebaseerd op de energiebehoefte van de gebruiker, rekening houdend met zijn of haar doelstelling en voorkeuren. De app houdt o.a. rekening met macronutriënten, allergieën, voedingsvoorkeuren, gewenste variatie en maximale bereidingstijd. Calorieën tellen of zelf bedenken wat je moet eten, is niet nodig. 

Coachomgeving
VYTAL biedt een platform aan voor coaches, clubs, personal trainers, diëtisten, gewichtsconsulenten en overige professionals die op zoek zijn naar een betere klantbegeleiding op het gebied van voeding en gedrag. Deze coachomgeving is een complete begeleidingstool.

Het is voor coaches mogelijk om alle informatie omtrent persoonsgegevens, doelstellingen, voedingsvoorkeuren en voortgang in te voeren, in te zien en te wijzigen. Ook wordt er overzichtelijk getoond wat de klant gegeten heeft of nog gaat eten en kunnen hier wijzigingen in aangebracht worden

Website
Livewall ontwikkelde voor VYTAL een interactieve website met als voornamelijk doel de bezoeker te informeren over de uitgebreide mogelijkheden van het platform. Er zijn diverse dynamische elementen gebruikt die ervoor zorgen dat de bezoeker geboeid blijft terwijl hij/zij door de website navigeert. Er zijn daarnaast diverse buttons te vinden die moeten leiden tot conversie.

Lees meer over VYTAL op www.vytal.nl.

Bekijk ook..