Vokans

Sales app

Het einde van de multomap

Vokans ondersteunt werkgevers in personeelszaken én helpt werknemers hun competenties te versterken. Het vormings- en opleidingscentrum biedt een breed scala aan opleidingen en diensten aan. Bij gesprekken met (potentiële) klanten ondervonden de medewerkers van Vokans dat ze niet altijd direct de juiste informatie over relevante diensten kunnen geven. Het kost soms veel tijd om te bladeren en te zoeken in mappen. Dat kan handiger... met de nieuwe sales app!

Tablet (web)app
LiveWall ontwikkelde een webapp waarmee de medewerkers samen met de klant op een effectieve manier de relevante diensten en informatie kunnen vinden door te filteren in een online productcatalogus. Tijdens het gesprek wordt de app geopend op een tablet. De facetnavigatie maakt het makkelijk om snel de relevante diensten te vinden. Vervolgens worden brochures over de diensten automatisch naar de klant gestuurd per e-mail vanuit de app.

Naast een catalogus aan diensten, is het ook mogelijk om andere brochures en folders te laten versturen en is het ook mogelijk om in de app notities bij te houden. 

Bekijk ook..