RTL Nederland

Voetbal Inside Wedstrijders

Ben jij de beste voetbalvoorspeller van Nederland? Test het met Wedstrijders: in opdracht van Voetbal Inside maakte LiveWall Group een spannende toto voor voetbalseizoen 2017/2018.

Het spel
Wedstrijders is de opvolger van het Grote Voetbal Voorspelspel. Deelnemers doen iedere week drie voorspellingen van voetbalwedstrijd-uitslagen. Dit kunnen wedstrijden uit de eredivisie zijn, maar ook oefeninterlands. Iedere week vullen deelnemers hun voorspelling van de week in. Voorspel je de uitslag van de wedstrijd goed? Dan krijg je punten en stijg je in de ranglijsten.

Klassement
Deelnemers kunnen binnen verschillende ranglijsten meespelen: bijvoorbeeld in de lijst van jouw favoriete profclub, amateurclub, met een vriendengroep of binnen jouw woonplaats. Je vrienden uitnodigen kan via WhatsApp, Facebook of Twitter. Ook kun je je eigen competitie starten én is er een subleague. Hier speel je tegen Voetbal Inside-coryfeeën Johan, Wilfred en René.

Toto
Wedstrijders werd opgezet in samenwerking met Toto, deelname is dus vanaf 18 jaar. Per spelronde maak je kans op een wedstrijdshirt van een club naar keuze uit de eredivisie. Speel je samen met 3 vrienden mee in de subleaque? Dan maak je kans op een 3-daagse reis naar El Clásico voor 4 personen. 

Bekijk ook..