RTL Nederland

Voetbal Inside & Gillette

Speler van de week

LiveWall heeft voor Voetbal Inside de campagne website ontwikkeld waar na iedere competitieronde vanaf zondagavond gestemd kan worden op één van de vijf geselecteerde spelers. Dit zal uiteindelijk leiden tot het uitroepen van de 'Gillette Speler van de week'.

Gillette speler van de week
Iedere competitieronde in de eredivisie zijn er verschillende uitblinkers te vinden op de Nederlandse voetbalvelden. Maar wie was er nou écht de beste volgens de 16 miljoen voetbalkenners die Nederland rijk is? Om op deze vraag eerlijk antwoord te krijgen, heeft Voetbal Inside de Gillette speler van de week geïntroduceerd. 

Gilette Gouden Schoenveter
De speler die de meeste stemmen ontvangt wint die week De Gillette Gouden Schoenveter. Om stemmen extra kracht bij te zetten of andere fans aan te sporen tot het stemmen op de beste speler van afgelopen weekend, is het mogelijk om de stem te delen via Facebook en/of Twitter.

De overhandiging van deze prestigieuze award wordt vastgelegd en is te bekijken op deze website. Ook verdient de winnaar een plekje op de lijst met winnaars van eerdere speelrondes. Deze lijst is uiteraard helemaal ontworpen volgens de look & feel van Voetbal Inside en Gillette. 

Bekijk ook..