RTL Nederland

The Voice of Holland

This is the voice

Voor het tv-programma The Voice of Holland op RTL 4 mocht LiveWall een website beschikbaar stellen voor zowel desktop- als mobile gebruikers. Op de site kan de bezoeker informatie vinden over de coaches en kandidaten, verschillende video's bekijken (uit de aflevering) en meedoen aan een aantal acties.

The Voice of Holland
The voice of Holland is een talentenjacht die sinds 2010 door de Nederlandse televisiezender RTL 4 wordt uitgezonden. De talentenjacht is bedacht door John de Mol en Roel van Velzen, waarbij de Mol op het idee kwam van de Blind Audition. In de Blind Auditions zingen de kandidaten ongeveer 1 minuut lang een lied naar keuze. De coaches zitten met hun rug naar het podium toe, zodat er alleen beoordeeld kan worden op basis van muzikaliteit en stem. Het format werd uiteindelijk wereldwijd verkocht. 

TVOH Website
In 2016 heeft LiveWall, samen met RTL, de huidige website van The Voice of Holland opgezet. De website geeft een overzicht van de laatste video’s, de coaches, link naar de app en verschillende actiepagina’s. Deze versie van de website is door LiveWall ook doorvertaald naar The Voice Kids en The Voice Senior.  

Door de jaren heen zijn er actiepagina’s op het bestaande fundament gebouw. RTL heeft een nieuw design opgesteld en heeft hierbij rekening gehouden met de huidige functionaliteiten. LiveWall mocht ook nu weer aan de slag met de vertaling van dit nieuwe design. 

Bekijk ook..