Temptation Island

RTL - Temptation Talk

Second screen applicatie

Tijdens de talkshow over nummer 1 Guilty Pleasure van televisiekijkend Nederland reageer je op polls en stel je jouw prangende vragen via www.temptationtalk.nl.

Tijdens Temptation talk kunnen fans nog even nagenieten van dé ultieme guilty pleasure van Nederland. Tijdens het praatprogramma onder leiding van Rick Brandsteder schuiven oud-deelnemers, verleiders van het huidige seizoen, vrienden, familie, stiekeme fans, prominenten en psychologen aan op uitgebreid na de praten over de gebeurtenissen in de laatste aflevering. 

Natuurlijk hebben de fans ook een stem, vanuit huiskamers in heel Nederland kunnen kijkers van het programma hun vragen insturen naar de studio en stemmen op verschillende polls. Dit kunnen ze doen door met een smartphone, tablet of laptop naar temptationtalk.nl te gaan en hun vragen daar achter te laten. 

De resultaten hiervan worden live in het programma verwerkt en getoond in een tickerbar en full screen overlay. Vervolgens worden de vragen en resultaten besproken in de studio. Met als gevolg een gigantische betrokkenheid van de fans bij Temptation Talk!

Bekijk ook..