STAS

Picture hanging systems

Online video content

LiveWall heeft voor STAS picture hanging systems veelzijdige video content gecreëerd voor hun online kanalen. In de video’s worden de kijkers geïnformeerd en geënthousiasmeerd over de mogelijkheden van de ophangsystemen van STAS, voor zowel consumenten als zakelijk gebruik.

STAS
STAS is ontwerper, producent en distributeur van de STAS ophangsystemen. Het Nederlandse bedrijf levert aan consumenten, bedrijven en musea in meer dan 50 landen. Met hun slimme ophangoplossingen hebben ze zelfs meerdere prijzen in de wacht gesleept voor hun industriële ontwerp en innovatie. Schilderijen en lijsten ophangen zonder te boren in de muren of decoreren zonder tegels te beschadigen, met de ophangsystemen van STAS lukt het in een handomdraai.

Video content
Van kleine kunstenaars tot grote artiesten, van de woonkamer tot in galerijen: STAS is voor iedereen. In de video wordt de nadruk gelegd op deze veelzijdigheid van het ophangsysteem.Met de toevoeging van sound effects en motion graphics wordt in de video ook duidelijk hoe makkelijk het is om het systeem zelfstandig op te hangen. Uiteindelijk zijn er meerdere varianten van de video gecreëerd, afgestemd per type kanaal. Zo zijn de video’s met het 16:9 formaat geschikt als bumper ads en instream video’s op YouTube, en zijn de video’s met het 9:16 en 1:1 formaat geschikt voor Facebook en Instagram

Bekijk ook..