Sony Music

Sony Music Entertainment

Kersthits Adventskalender

LiveWall Group is partner van Sony Music Entertainment op het gebied van campagne, platform en contencreatie. Sony Music Entertainment is een van de grootste muzieklabels wereldwijd.
Platform

 

Voor Sony Music Entertainment heeft LiveWall Group een adventskalender ontwikkeld. De doelstelling van het platform was het verzamelen van data en het promoten van de Kersthits Playlist van Sony Music Entertainment. 

Fans bezochten de website en konden zich registreren via Spotify. Het bezoek werd opgeslagen voor remarketing doeleinden en de fans volgde door de Spotify connectie automatisch de Kersthits Playlist binnen Spotify. 

 

Prijs

 

Elke dag werd een nieuwe prijs vrijgegeven. Door middel van het openen van een vakje en vervolgen in te loggen werd de deelnemer een van de potentiële winnaars. Deelnemers maakten kans op prijzen zoals een Playstation 4, een jaar lang gratis Spotify of bonnen van bol.com.

Video's

 

De videotak van LiveWall Group, 15seconds.tv, ontwikkelde enkele geanimeerde video's voor online promotie. Zo werden preroll video's vormgegeven voor YouTube en enkele verschillende video's voor promotie op Facebook en Instagram. 

 

Bekijk ook..