RTL Nederland

Kwaad Bloed

Een thriller die Meerdijk op z'n kop zet!

Voor de wintercliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden is RTL een samenwerking aangegaan met Storytel als contentpartner rondom het boek 'Kwaad Bloed'. Dit boek is geschreven door één van de personages uit de soap: Janine Elschot, gespeeld door Caroline de Bruijn. LiveWall heeft voor de populaire serie een actiepagina ontwikkeld waar een aantal afleveringen van het boek te beluisteren zijn.

Fictie en realiteit
De actiesite slaat een brug tussen de fictieve wereld in de serie en de realiteit. De ontwikkeling van het boek, geschreven door Janine Elschot, is verweven in de verhaallijn van GTST maar dus ook in werkelijkheid te lezen. Via de actiesite kunnen kijkers drie afleveringen van het boek exclusief beluisteren via Storytel.

Storytel
Storytel is een digitale abonnementsdienst, waarmee je audioboeken kunt luisteren op je telefoon.  Het doel van de site is om kijkers van GTST kennis te laten maken met Storytel waar het gehele boek van Janine te beluisteren is. 
Met deze samenwerking wordt de GTST-kijker op een creatieve en vernieuwende manier betrokken bij het verhaal. Door het boek te luisteren kunnen fans als eerste op de hoogte zijn van de gebeurtenissen die Meerdijk te wachten staan. De integratie van dit luisterboek als additioneel platform geeft op deze manier een extra dimensie aan de beleving van het verhaal.

Bekijk ook..