Goede Tijden, Slechte Tijden

Wie is de meerdijker

Doorlopende wie-is-het-game binnen Meerdijk app

De populaire serie GTST wordt ondersteund door de Meerdijk App, waarin regelmatig nieuwe verhaallijnen worden gepresenteerd. Speciaal voor de Meerdijk App ontwikkelde LiveWall de ‘Wie is de Meerdijker’-game!

App
In ‘Wie is de Meerdijker-game’ proberen GTST-fans te raden welk Meerdijk personage ze zijn binnen de game. Het is een één-op-één-spel, waarbij twee spelers dus tegen elkaar spelen.  

Wie is de Meerdijker?-game
Bij de start van het spel krijgen beide spelers een personage toegewezen. In totaal staan er op het spelbord twintig personages. Aan de hand van vragen (zowel open vragen als preset-vragen) dienen de spelers erachter te komen welke personage zij moeten voorstellen.

Personages
Na het stellen van een vraag, krijgt de speler de mogelijkheid om alle foute antwoorden op het spelbord uit te tikken. Op deze manier houdt de speler steeds minder personage-opties over. Wanneer de speler denkt te weten welk personage hij of zij is kan hij doorgaan naar de raden-functie. In de raden-functie worden de mogelijke personages in een slider afgebeeld. De speler selecteert het personage dat hij of zij denkt te zijn! Gokt de speler goed? Dan heeft hij of zij het spel gewonnen! Gok je fout? Dan is de tegenstander de winnaar!  

Ranking
Door te winnen, stijgen de spelers in rank. Per drie gewonnen spellen gaat de speler één rank omhoog. Verliest de speler een spel? Dan gaat er een gewonnen spel af en kan de speler zelfs in rank zakken.

Rewards
Gekoppeld aan je ranking zijn de rewards (beloningen). Afhankelijk van jouw rank kan je rewards opsporen binnen de locaties van de Meerdijk-app. Iedere week worden er bovendien nieuwe rewards beschikbaar gesteld. Bijvoorbeeld: hoe hoger je rank is, hoe meer avatars je als profielfoto in kunt stellen!

Spelbord
Het Meerdijk-spelbord wisselde gedurende het spel drie keer van thema. We gingen van de ‘huidige cast’, naar ‘golden oldies’ en ‘hotties’.

Meerdijk App
Binnen de Meerdijk App ontwikkelde LiveWall eerder al een adventskalender, branded content met Lidl, een interactieve quiz, een online escaperoom en een chatfunctie.  

Media
Wie is de Meerdijker op GTST.

Bekijk ook..