Qmusic

Q-Beach House Wipeout

Surfgame met fotoactivatie

Het Q-Beach House is al vele jaren een vaste waarde aan de Oostendse kust. Iedere zomer richt de Belgische radiozender er een pop-up op van waaruit ze niet alleen live radio maken op het strand maar ook heerlijke cocktails en lekkere hapjes serveren. Elke dag kan de bezoeker een live optreden en/of een leuke activiteit verwachten. Dit jaar klopte Qmusic België bij ons aan om deze activiteit uit te werken.

Aanleiding
Het thema van het Qmusic beach house dit jaar is 'Surfers Paradise'. Het is in het kader van dit thema dat we een activatie uitwerkten waarbij we de chille surf-feeling combineren met een stukje verslavend gaming. De geweldige ervaring en de snelle doorlooptijd roepen “Ik wil nog een keer!”.

Toepassingen
In de Qmusic Wipeout spelen bezoekers een surf game op het grote scherm opbasis van hun balanceer skills op het surfboard. Meld je aan bij de hostess, neem plaats op het bord en laat je gaan! In de game surft de avatar een grote golf af, en doet dit zolang als jij kan blijven staan op het bord. Val je? Dan bezorgje je avatar een spectaculaire Wipeout. Hoe langer je kan blijven staan, hoe meerpunten je verdient. Wij zorgden voor het balance board met techniek en de ontwikkeling van de game op led scherm. Via een tablet vond de registratie plaats waardoor een gemaakte foto (met layer) gemaild en gedeeld kon worden door de deelnemers. 

De campagne loopt van eind juni to eind augustus 2018.

Bekijk ook..