Pathé

World of Warcraft

Bioscoop quiz

Voor Pathé Bioscopen verzorgde LiveWall een interactieve introductie tijdens de voorpremière van World of Warcraft. De enige keer dat het publiek zijn telefoon in de bioscoop aan moet zetten: met het volume op standje HARD!

Voorpremière
Tijdens de voorpremière van het populaire World of Warcraft deden bezoekers mee met een interactieve quiz met virtueel zwaardgevecht. Als bezoeker sloot je je aan bij de Horde, of bij de Alliance. Op deze manier werd het publiek in twee groepen gesplitst en kon de battle beginnen. Met het beantwoorden van verschillende quizvragen én het spelen van een virtueel zwaardgevecht werd er een winnaar gekozen. Hiermee deze speciale voorpremiere een extra dimensie voor de bioscoopbezoeker.

World of Warcraft
Word of Warcraft is van origine een 'massively multiplayer online role playing game (MMORPG)', te spelen sinds 2004. World of Warcraft vindt plaats binnen de wereld van Azeroth. Inmiddels zijn er zes uitbreidingen van het spel en een bioscoopfilm op de markt.

Pathé
Pathé bestaat al ruim 100 jaar en is het grootste bioscoopbedrijf van Europa. In Nederland heeft Pathé 25 bioscopen in 18 steden, met meer dan 165 zalen en ruim 35.500 stoelen.

 

 

Bekijk ook..