Zorg van de Zaak

SupportersWall FC Utrecht

Online campagne om de spelers van FC Utrecht de motiveren

In samenwerking met House of Sports heeft LiveWall de 'Zorg van de Zaak-Supporterswall' voor FC Utrecht gelanceerd. De drijvende kracht van de campagne is social media. Zorg van de Zaak beloont supporters die online promotie maken voor FC Utrecht met #supportfcutrecht.

Achtergrond
Zorg van de Zaak streeft ernaar om mensen zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Ook FC Utrecht heeft als doel zo goed mogelijk te presteren. House of Sports bracht de doelstellingen van deze twee organisaties samen onder de thematiek #supportfcutrecht. LiveWall is verantwoordelijk voor het vertalen van deze campagne naar de online kanalen.

Vlaggenactie
Zorg van de Zaak biedt 5000 sfeervlaggen aan om FC Utrecht een hart onder de riem te steken. Wat daarvoor nodig is? Veel online support van de supporters van FC Utrecht! Op de website die LiveWall heeft ontwikkeld wordt een tussenstand van het aantal social media berichten met #supportfcutrecht getoond. Wanneer de vlaggenmeter op 100% staat, worden de sfeervlaggen beschikbaar gesteld aan het publiek van FC Utrecht om zo samen met Zorg van de Zaak FC Utrecht aan te moedigen.

Social media campagne
De leukste social media berichten worden elke week in het zonnetje gezet en gepubliceerd in de website. Een social media feed tracked alle social media berichten met #supportfcutrecht. 

Stadion campagne
De leukste social media berichten worden elke week in het stadion van FC Utrecht op de LED-boarding, narrowcasting en grote schermen in het stadion gepubliceerd. Hét ultieme bedankje voor echte supporters om bij andere supporters positief onder de aandacht gebracht te worden. 

Photobooth
Naast social media berichten worden er op de grote schermen ook foto's van een photobooth activatie getoond. De photobooth wordt ingezet bij verschillende wedstrijden en speciale events (zoals de Open Dag). De photobooth wordt begeleid door hostesses die fans rondom de activatie meer informatie geven over de samenwerking tussen Zorg van de Zaak en FC Utrecht en gedeelde initiatieven. 

 

Bekijk ook..