Goede Tijden, Slechte Tijden

Nieuwe tijden app

Ontdek het studentenhuis in de Meerdijk app

Voor de gloednieuwe televisieserie Nieuwe Tijden, bouwde LiveWall een onderdeel in de GTST Meerdijk-App. Via de app konden kijkers de nieuwe soapies al beter leren kennen.

RTL 4 begon in de zomer van 2016 een spin-off van GTST. In Nieuwe Tijden volgen we Amy en Sil, kinderen van GTST-veteranen Ludo en Laura. Ze gaan weg uit Meerdijk om in een Utrechts studentenhuis te gaan wonen. LiveWall maakte een website en de Meerdijk App bij de nieuwe serie. 

App
De app is vernoemd naar het fictieve dorp waar alle GTST-intriges zich afspelen. Ook word je meegenomen naar Utrecht en de Spelonk: waar Nieuwe Tijden zich afspeelt. In de app zie je extra video's die je niet op tv ziet, ontdek je als eerste nieuwe verhaallijnen, bekijk je flashbacks en maak je als eerste kennis met nieuwe personages.

Verhaallijnen
Als GTST fan is de GTST Meerdijk app onmisbaar op je smartphone. Via de gratis app, die beschikbaar is voor iOS en Android, worden nieuwe acteurs en actrices bekend gemaakt en ben je als eerste op de hoogte van de nieuwe verhaallijn. Gebruikers van de app krijgen door het spelen van verschillende games en het oplossen van raadsels, toegang tot unieke content in de vorm van flashbacks en sneak-peeks. 

Spellen
De gebruiker krijgt in de app verschillende uitdagingen op zijn pad. De inhoud van de spellen loopt zeer uiteen. Van het op zoek gaan naar Jef's eigendommen in de Koning, tot het ontcijferen van Rick's telefoonnummer, tot het maken van een rebus. Ook heeft de gebruiker toegang tot een uniek video-archief. De app wordt continu voorzien van verrassende content.

Bekijk ook..