New York Pizza

Slice Game

Verzorg de pizza toppings en win een jaar gratis pizza!

Ter gelegenheid van de lancering van de splinternieuwe applicatie van New York Pizza kreeg LiveWall de vraag om een game te ontwikkelen. Met de game wil New York Pizza de nieuwe applicatie promoten.

Het spel
Het doel van de New York Pizza Slice Game is om ervoor te zorgen dat jouw Pizza belegd is met allerlei lekkere toppings. Vanuit de onderkant van het scherm worden verschillende toppings in beeld geschoten. Het is de bedoeling dat de gebruiker deze toppings doormidden ‘sliced’. De gebruiker krijgt 1 punt wanneer het lukt om een topping door midden te slicen. Er kunnen extra punten worden verdiend wanneer het lukt om meerdere toppings met één beweging doormidden te slicen. Ook komen er toppings voorbij die niet zo smakelijk zijn op een pizza. De gebruiker moet deze toppings zien te ontwijken. De uiteindelijke score kan gedeeld worden met vrienden of familie.

Doel
Het doel van de New York Pizza Slice Game is om de nieuwe applicatie van New York Pizza te promoten. Met de game wil New York Pizza vooral het aantal downloads en gebruikers zien stijgen. Daarnaast is het ook belangrijk dat de game ervoor zorgt dat de gebruikers meer tijd spenderen in de nieuwe applicatie.

Bekijk ook..