Nederlands Filmfestival

Programma en Social Dashboards

In opdracht van het Nederlands Film Festival 2016 verzorgde LiveWall een digitaal programma en verschillende Social Dashboards. 

Programmering
Het blokkenschema voor het Nederlands Film Festival verscheen voor aanvang op de website. LiveWall maakte een onderverdeling in data, programma (bijvoorbeeld Goude Kalveren of Hollandse Nieuwe), categorieën, premières, competities, locaties, tags (bijvoorbeeld avontuur of romantiek) en op alfabet. Ook zorgden we ervoor dat het schema mobiel goed te lezen was. Daarnaast verzorgden we verschillende social dashboards in Utrecht. Hierop waren aanvangstijden van films en reacties op social media van bezoekers te zien.

Nederlands Film Festival
De 36e editie van het Nederlands Film Festival vond plaats van 21 tot en met 30 september 2016 in Utrecht. Tien dagen lang kan je tijdens het Nederlands Film Festival (NFF) de nieuwste en beste Nederlandse films bekijken, talkshows en evenementen bezoeken en sterren ontmoeten. Ook worden de Gouden Kalveren uitgereikt, de felbegeerde Grote Prijzen van de Nederlandse Film, aan de beste Nederlandse filmmakers, scenarioschrijvers, producenten, acteurs en actrices.

Bekijk ook..