Goede Tijden, Slechte Tijden

Escape room

Ontsnap jij op tijd uit Boks?

Tijdens de soap-zomerstop van 2017 hoeven echte GTST-fans zich zeker niet te vervelen. De Meerdijk App kreeg een make-over én verklapt nog voor het nieuwe seizoen begint, wie van de personages de zomervakantie niet overleeft...

Met de nieuwe verhaallijn in de Meerdijk App borduurt GTST voort op de zomercliffhanger. Want er is iets ergs gebeurd in Boks: iemand lijkt de hevige brand niet te hebben overleefd!

Verhaallijn
Iedere week spelen GTST-fans op maandag, woensdag, vrijdag en zondag mee in de Meerdijk App. Hier kunnen zij uitzoeken hoe het verder gaat met de Meerdijkers. In een periode van acht weken wordt steeds duidelijker wat er zich precies heeft afgespeeld in Boks. De Meerdijk App-speler heeft een grote primeur: speel je het spel uit, dan weet jij al een week voor de start van het nieuwe seizoen het antwoord op die ene prangende vraag: hoe loopt de bewuste avond precies af?

Spellen
In de nieuwe zomergame zijn meerdere nieuwe elementen toegevoegd. Zo zijn aanwijzingen niet alleen in de App zelf, maar ook op de GTST social media-kanalen en in het GTST Magazine te vinden. Daarnaast kreeg de app een make-over en zijn er nieuwe elementen toegevoegd: een notitieboekje waarin alle belangrijke info wordt opgeslagen bijvoorbeeld. En een rugzak waarin je handige tools verzamelt. Last but not least zijn er nieuwe spellen te spelen, zoals een schuif- en een boksspel. 

GTST
De Meerdijk App is één van de samenwerkingen tussen LiveWall en GTST. Eerder creëerde LiveWall bijvoorbeeld al een jubileumwebsite toen GTST 25 jaar op de buis was. En een aparte website voor popster Rikki. Hier lees je bovendien alles over de Meerdijk App

Bekijk ook..