Mediamarkt

Back2School Maze Game

Ben jij al klaar voor het nieuwe schooljaar?

In samenwerking met MediaMarkt ontwikkelt LiveWall een Maze Game als onderdeel van de MediaMarkt Back2School campagne die elke zomer weer van start gaat. De Back2School Maze Game is een mobile bitesize game waarin spelers zo snel mogelijk tussen de gangpaden van de MediaMarkt de uitgang moeten vinden.

Gameplay
Spelers worden in deze game in een willekeurig gegenereerd doolhof gedropt en navigeren door middel van een on-screen controller door het doolhof. Tijdens de zoektocht naar de uitgang komen zij (studie) gadgets tegen die extra punten opleveren. Naast deze gadgets zitten er ook power-ups tussen die de speler meer tijd geven of een overzicht van het doolhof tonen om de uitgang sneller te vinden. Tussen de levels door is er ruimte voor leveranciers van MediaMarkt om bepaalde producten een podium te geven met directe links naar de productpagina’s.

Prijzen
Hoe meer punten je verzamelt hoe hoger je in het leaderboard terecht komt. Iedere week, zolang de campagne loopt, maakt de top 10 kans op fantastische prijzen.

Doel
MediaMarkt wil door middel van deze bite size game hun zichtbaarheid vergroten onder (toekomstige) studenten. En willen zij (toekomstige) studenten door middel van de nieuwste (studie) gadgets klaarstomen voor het nieuwe schooljaar. Let’s go Back2School!

Bekijk ook..