KLM

Fly Responsible

Een duurzamere toekomst voor de luchtvaart

KLM probeert met met Fly Responsibly het voortouw te nemen om een duurzamere toekomst voor de luchtvaart te realiseren. Om deze belangrijk informatie samen te brengen en te delen, werd LiveWall ingeschakeld voor het maken van de website.

Fly Responsible
KLM wil met Fly Responsible graag een leidende rol spelen bij het tot stand brengen van een duurzame manier voor de luchtvaart om haar economische en sociale waarde te leveren. Met de introductie van dit programma maakt KLM de wereld bewust van onze gedeelde verantwoordelijkheid. Dit krijgen we namelijk alleen voor elkaar als we samenwerken.

De landingspagina
LiveWall ontwikkelde een landingspagina speciaal voor Fly Responsible, waarop KLM het verantwoord vliegen claimt. Op deze pagina is informatie te vinden over hoe consumenten, de industrie én KLM dit in kunnen vullen of al doen. 

Wat kun jij doen?
Een duurzame toekomst is de verantwoordelijkheid van ons allemaal. KLM doet er alles aan om haar bijdrage te leveren, maar alle betrokken partijen moeten samenwerken. Ook alle reizigers in de luchtvaart. Je kunt al je bijdrage leveren door andere reisopties te verkennen, alleen in te pakken wat je nodig hebt én door de CO2ZERO als reisoptie te selecteren wanneer je een vlucht boekt. Met de CO2ZERO-service kun je jouw persoonlijke aandeel van de CO2-uitstoot van je vlucht compenseren en zo je CO2-voetafdruk neutraliseren.

Voor meer informatie check:https://flyresponsibly.klm.com/nl_nl#keypoints?article=WhatYoudo

Bekijk ook..