RTL Live Entertainment

HealthyFest content website

Het laatste nieuws over food, mind en sport lees je op healthyfest.nl

Het laatste nieuws over de onderwerpen sport, mind en food lees je op HealthyFest.nl, de healhty community van Nederland.

Specialisten aan het woord
Op het nieuwe HealthyFest platform komen Nederlandse specialisten (binnen de topics sport, mind en food) aan het woord. Zij delen op het platform relevante nieuwtjes, handige tips en tricks en eigen inzichten. Diversiteit in de content staat hoog in het vaandel, zo is er voor ieder wat wils. 

RTL Live Entertainment
RTL Live Entertainment bedenkt, creërt en produceert grote publieksevenementen zoals GABBERS, Let's Dance, Bright Day, The Christmas Show, Soof de Musical, Coast to Coast en het gezonde festivalweekend HealthyFest. Met de ontwikkeling van de content website probeert RTL Live Entertainment het merk HealthyFest een boost te geven om potentieel uit te groeien tot de Healthy community van Nederland. 

HealthyFest events
Onder de noemer HealthyFest worden diverse offline events georganiseerd. Voorbeelden hiervan zijn: HealthyFest weekend, Coast to Coast en HealthyFest hotel. Deze events bieden de bezoekers de kans op een leuke dag (weekendje) uit, maar bovenal een supergezonde ervaring.

Bekijk de aftermovie van HealthyFest weekend 2018 in deze case. 

Bekijk ook..