FruitMasters

Migo foto samplingmachine

Betaal met een lach

Nederland heeft een nieuwe peer: Migo®! Migo® wordt gepositioneerd als ‘the Friendly Pear’ die je altijd en overal tussendoor kunt eten. En hoe krijg je een 'friendly pear'? Door ook vriendelijk te zijn natuurlijk. LiveWall heeft een foto samplingmachine ontwikkelt waar je een Migo® peer betaalt met een lach.

Aanleiding

FruitMasters heeft het exclusieve recht om Migo® in Nederland te introduceren en te verkopen. In samenwerking met Juice Promotions, een merkactivatie bureau, ontwikkelde LiveWall een combinatie tussen een photobooth en sampling machine. 

Toepassingen

LiveWall heeft een photobooth ontwikkelt waar consumenten kunnen betalen met een lach. Wil jij een Migo® peer? Activeer het scherm, maak een foto en krijg, mits je lach enthousiast genoeg is, een Migo® peer. De foto wordt in een Migo® branded fotoframe naar het e-mailadres van de consument verstuurd met als doel het delen van de foto op social media. 

Voorbijgangers worden getriggerd door een Call to Action video welke het campagnethema toelicht. Aan de hand van enkele stappen begrijpt elke voorbijganger de thematiek van de activatie. 

De activatie wordt in Duitsland, Zweden, Engeland, Spanje en Nederland ingezet en is in meerdere talen beschikvaar. 

Bekijk ook..