Festival Mundial

Festival Mundial 2017

Snippets & Aftermovie

Festival Mundial is een jaarlijks, tweedaags muziekfestival gehouden in Tilburg. Voor de dertigste editie van dit wereldmuziepodium verzorgde LiveWall met 15seconds een drietal supersnelle Social Snippets en de officiële Aftermovie.

Festival Mundial verbindt al jaren nieuwe talenten met bekende namen tijdens een energiek festival in de Spoorzone in Tilburg. Waar LiveWall vorig jaar haar eerste 360-video maakte, was het dit keer tijd voor snelle Snippets en een jubileum-waardige aftermovie.

Social Snippets

Om het publiek te betrekken bij (de aanloop naar) het festival, sales te boosten en een tipje van de sluier te lichten, produceerde LiveWall en 15seconds drie korte social Snippets. Binnen 30 seconden werden achtereenvolgens de opbouw en opening van het festival en de twee festivaldagen belicht: speciaal met een snelle en aantrekkelijk edit voor de social kanalen van Festival Mundial. Aftermovie Op basis van een briefing met highlights van Festival Mundia, schreven LiveWall en 15seconds een script voor de official Mundial

Aftermovie 

Er werd gekozen voor de muziek van Skip&Die, artiesten die ook op het festival te zien waren. In de aftermovie moest zowel het straattheater en de sfeer als de grote optredens en het publiek naar voren komen. Daarnaast wordt de aftermovie gebruikt om Festival Mundial 2018 te promoten. 

Zinderend Zuiden

Om de Mundial-video reel compleet te maken, produceerde LiveWall en 15seconds ook een item op maat voor het Omroep Brabant-programma Zinderend Zuiden. Inclusief interviews en sfeerbeelden werd dit item binnen een dag geproduceerd. 

Bekijk ook..