Eindhoven Airport

Houdt je warm!

On- en offline kerstcampagne

Voor Eindhoven Airport heeft LiveWall een complete kerstcampagne gemaakt met als thema ‘Eindhoven Airport houdt je warm’. De campagne is opgebouwd uit verschillende on- en offline onderdelen.

Stickerset
[Company] is begonnen met het maken van een GIPHY stickerset met zowel algemene- als kerst uitingen. Als aanvulling hierop is er ook een GIFjes pakket gemaakt met collega’s van Eindhoven Airport in de hoofdrol. Samen zijn deze goed voor 35 social content items. Eén van deze stickers, de Eindhoven Airport kerstmuts, heeft LiveWall daarna doorontwikkeld tot een Instagram filter, zodat je altijd en overal een digitale kerstmuts kunt dragen. 

Activatie
Daarnaast heeft LiveWall een activatie bedacht waarmee fans zelf een eigen échte Eindhoven Airport kerstmuts konden krijgen. Via een online minigame kunnen fans met een digitale breinaald hun eigen kerstmuts breien. Als het je binnen twee minuten was gelukt, kreeg je de muts gratis thuis gestuurd. Binnen vijf dagen is de game al duizenden keren gespeeld en zijn alle 7500 kerstmutsen uitverkocht. 

Kerstmutsen uitdelen
Omdat Eindhoven Airport een luchthaven is met dagelijks duizenden passagiers die komen en gaan, heeft LiveWall ook aan hen gedacht met een offline activatie. Samen met twee promotiemedewerkers van Opvallers, heeft LiveWall nog eens ruim 5000 kerstmutsen uitgedeeld aan alle passagiers en dit vastgelegd in een hartverwarmende aftermovie. Het resultaat is een 360 graden kerstcampagne die je warm houdt!

Bekijk ook..