Ajax

Future Cup 2019

Social interactie via een full branded social wall

The Future Cup, ook wel bekend als de ABN AMRO Future Cup, is een internationaal jeugdtoernooi dat jaarlijks door AFC Ajax wordt georganiseerd. Bij de Future Cup nemen de jeugdteams (onder de 17) van top clubs over de hele wereld het tegen elkaar op.

Social Media Wall
Om het publiek meer te betrekken en om meer social arousal te creëren, heeft LiveWall voor de 10e editie van het toernooi een social media wall ontwikkeld. Op het sportcomplex 'De Toekomst' is AFC Ajax op deze manier de interactie met het aanwezige publiek aangegaan. De social media wall is afgespeeld op drie grote videoschermen zodat de wall extra opvalt.

High-end Animaties
#FutureCup is de hashtag die tijdens het toernooi gebruikt wordt om social berichten te verzamelen. Om de hashtag te promoten, heeft LiveWall een geanimeerde call to action video gemaakt waarbij tekst en beelden van het toernooi op een mooie manier gecombineerd zijn. Om de social wall extra te laten opvallen, is ook een background video ontwikkeld waarin het logo van de FutureCup op een leuke manier geanimeerd is.

Bekijk ook..