Bebotics

Photobooth applicatie

Edit- en print applicatie

Bebotics specialiseert zich in custom brandactivaties, waarmee zij unieke merk- & event ervaringen realiseren door live interactie met publiek aan te gaan. Dit doet Bebotics middels innovatieve photobooth installaties en (beurs)stands.

User experience
Bebotics heeft LiveWall benaderd om de user experience van hun photobooth activaties uit te breiden naar meerdere contactmomenten. Het doel was om bezoekers van events via verschillende tools te betrekken, zodat bezoekers tijdens events op meerdere momenten betrokken worden bij de merkactivatie(s).

Om de wens van Bebotics (en hun klanten) te vervullen heeft LiveWall een dynamische social wall en applicatie ontwikkeld. De customer journey is als volgt uitgebreid:

Stap 1
Bezoekers nemen een foto voor een greenscreen-installatie van Bebotics. Daarbij kunnen bezoekers, uit een selectie achtergronden, een branded background selecteren.

Stap 2
Bij bevestiging van de foto wordt er een label met een unieke code geprint.

Stap 3
Deze code kan worden ingegvoerd op een tablet. Als de code op de tablet erkent wordt, verschijnt de foto van de bezoeker op de tablet. Vervolgens heeft de bezoeker de mogelijkheid om de foto van branded stickers en filters te voorzien.

Stap 4
Via een andere tablet, welke weder elders gepositioneerd is, kan de bezoeker vervolgens een printopdracht uitsturen.

Stap 5
Op de route naar de “print tablet” is een social wall geïnstalleerd, waar een selectie van de meest recente foto’s (in een loop) worden getoond.

Stap 6
Bij de servicebalie wordt de purchase/printopdracht ontvangen. De servicemedewerker kan bij ingave van een code foto’s van bezoekers afdrukken en afrekenen.

Brussels Expo
In de Brussels Expo vinden dit jaar de “van Gogh: the immersive experience” en de “The Smurf experience” plaats. Bij beide exposities wordt de tool ingezet om de ervaring van bezoekers te optimaliseren. Met de applicatie kunnen bezoekers interacteren met de merken (van Gogh en de Smurfen), waarmee zij uiteindelijk een tastbare herinnering krijgen.

Bekijk ook..