GOCA

Autosalon beurs

De Grote Verkeerstest activatie

Het Autosalon trekt jaarlijks honderdduizenden bezoekers aan. Het meerderdeel van deze bezoekers zijn echte fijnproevers als het op auto’s neerkomt en zijn al jaren in het bezit van een rijbewijs. GOCA wilde de proef op de som nemen en testen hoe het zit met de verkeerskennis van deze autofanaten.

Quiz
Bezoekers van het Autosalon worden getest op hun kennis van de verkeersregels. Twee deelnemers nemen het tegen elkaar op en mogen plaatsnemen op één van de twee voorziene zetels met ingebouwde drukknop. De kwis bestaat uit 5 vragen binnen 5 verschillende categorieën die willekeurig gesteld worden aan de deelnemers. De deelnemer die het snelst op de drukknop drukt, mag het antwoord op de vraag geven. De winnaar van de kwis wordt aan het einde van het spel beloond met een heel leuke prijs.

GOCA
GOCA behartigt de belangen van zijn leden en wil een betrouwbare partner zijn in het streven naar maatschappelijk verantwoorde mobiliteit en verkeersveiligheid. Als onafhankelijk platform draagt GOCA bij tot netwerkvorming, expertise-ontwikkeling, gegevensuitwisseling en opleidingen voor de autokeuring- en rijbewijssector.

Autosalon
Het autosalon is een jaarlijks evenement waar vrijwel alle auto- en motormerken actief in de Belgische markt aanwezig  zijn. Dit is het uitgesproken moment om de nieuwste producten tentoon te stellen. Het is tevens elk jaar opnieuw dé afspraak van het jaar voor elke journalist en liefhebber van auto’s, bromfietsen, scooters en motoren.

Bekijk ook..