Intratuin

Intratuin viert feest

Een serie feestelijke social video's om de verjaardag van de webshop te vieren

Om de verjaardag van de webshop van Intratuin te vieren, heeft LiveWall een serie geanimeerde video's geproduceerd voor hun sociale media kanalen.

Webshop viert feest
In de zomer van 2017 heropende Intratuin haar webshop en dat betekent dat de webwinkel alweer een jaar bestaat. Dat moet natuurlijk gevierd worden! LiveWall heeft daarom in samenwerking met Intratuin een serie vrolijke geanimeerde video's geproduceerd om de webshop in het zonnetje te zetten. 

Groenspecialist
Intratuin is dé groenspecialist met kennis van wat in de wereld gebeurt en wat lokaal speelt. Zij beschouwen natuur als de kern van het leven en wil om die reden natuur bereikbaar maken voor iedereen. De webshop vult dit motto perfect aan. Zo kan iedereen vanaf de bank gemakkelijk groen in huis halen.

Video content
In samenwerking met het videoteam van LiveWall, 15seconds.tv, zijn er geanimeerde video's geproduceerd. In deze video's staat de verjaardag van de webshop centraal en wordt er aangespoord om de webwinkel te bezoeken. Naast een animatie video voor Instagram en Facebook, zijn er ook verticale animaties gemaakt voor Instagram Stories. Dit zijn 3 afzonderlijke animaties die aaneengeschakeld het verhaal vertelde. In het laatste verhaal zit een CTA verwerkt waardoor de gebruiker omhoog kan swipen en de webshop direct kan bezoeken.

Bekijk ook..