Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM)

BOM Animatie

Wat doet de BOM?

Samen met de BOM heeft LiveWall een animatievideo ontwikkeld als onderdeel van het jaarverslag van 2018. Wie is de BOM en wat doet de BOM? Dat zijn de vragen die in de video-animatie beantwoord worden.

90 seconden
De BOM is een ontwikkelingsmaatschappij. Maar wat houdt dat eigenlijk in? In de animatie wordt uitgelegd hoe de BOM samen met partners het verschil maakt voor Brabant. Het duidelijk en kort overbrengen van een belangrijk verhaal blijft een uitdaging, maar daar houdt LiveWall van! Samen met de BOM kiest LiveWall ervoor om in precies 90 seconden het verhaal te vertellen en deze via een animatievideo te verspreiden.

Assets
Alle assets en kleurkeuzes sluiten volledig aan bij de huisstijl van de BOM en worden door onze in-house motion graphic designer gedesigned. Zo weten we zeker dat het een origineel en passende video is!

BOM
De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) bouwt aan een sterke, duurzame, toekomstbestendige Brabantse economie. De BOM denkt mee met vernieuwende ondernemers en oplossers van maatschappelijke vraagstukken. Samen werken ze aan het verduurzamen en uitbouwen van de ijzersterke Brabantse concurrentiepositie. 

Bekijk ook..